We presenteren hierbij wetenschappelijk bewijs dat pleit voor een onmiddellijke stopzetting van het gebruik van op genen gebaseerde Covid19-vaccins!

Deze tekst is een schriftelijke samenvatting van de presentaties van Dr. Bhakdi en Dr. Burkhardt bij het Doctors for COVID Ethiek-symposium dat op 10 december 2021 live werd gestreamd door UKColumn. De twee presentaties zijn te zien aan het begin van de video-opname van het symposium.

De auteurs
Dr. Bhakdi heeft zijn leven doorgebracht met het beoefenen, onderwijzen en onderzoeken van medische microbiologie en infectieziekten. Hij was voorzitter van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne aan de Johannes Gutenberg Universiteit van Mainz, Duitsland, van 1990 tot aan zijn pensionering in 2012. Hij publiceerde meer dan 300 onderzoeksartikelen op het gebied van immunologie, bacteriologie, virologie en parasitologie, en diende van 1990 tot 2012 als hoofdredacteur van Medische Microbiologie en Immunologie, een van de eerste wetenschappelijke tijdschriften op dit gebied die in 1887 door Robert Koch zijn opgericht.


Dr. Arne Burkhardt is een patholoog die les heeft gegeven aan de universiteiten van Hamburg, Bern en
Tubingen. Hij was uitgenodigd voor gasthoogleraren/studiebezoeken in Japan (Nihon University), de
Verenigde Staten (Brookhaven National Institute), Korea, Zweden, Maleisië en Turkije. Hij leidde 18 jaar het
Instituut voor Pathologie in Reutlingen. Daarna werkte hij als zelfstandig praktiserend patholoog met adviescontracten met laboratoria in de VS. Burkhardt heeft meer dan 150 wetenschappelijke artikelen in Duitse en internationale wetenschappelijke tijdschriften en bijdragen aan handboeken in het Duits, Engels en japans. Gedurende vele jaren heeft hij instituten geauditeerd en gecertificeerd pathologie in Duitsland.

Het bewijs
We presenteren hierbij wetenschappelijk bewijs dat pleit voor een onmiddellijke stopzetting van het gebruik van op genen gebaseerde Covid19-vaccins.

We leggen eerst uit waarom de middelen niet kunnen beschermen tegen virale infectie. Terwijl geen positieve effecten kunnen worden verwacht, laten we zien dat de vaccins zelfdestructieve processen kunnen veroorzaken die leiden tot slopende ziekte en dood.
Waarom de vaccins niet kunnen beschermen tegen infectie?
Een fundamentele fout die ten grondslag lag aan de ontwikkeling van de COVID-19-vaccins was het verwaarlozen van het functioneel onderscheid tussen de twee belangrijkste categorieën antilichamen die het lichaam op volgorde aanmaakt om zichzelf te beschermen tegen pathogene microben.
De eerste categorie (secretoire IgA) wordt geproduceerd door immuuncellen (lymfocyten) die zich
direct onder de slijmvliezen die de luchtwegen en het darmkanaal bekleden. De antilichamen
geproduceerd door deze lymfocyten worden uitgescheiden door en naar het oppervlak van de slijmvliezen.

Deze antilichamen zijn dus ter plaatse om in de lucht overgedragen virussen te ontmoeten, en ze kunnen mogelijk virale bindingen en infectie van de cellen voorkomen.
De tweede categorie antistoffen (IgG en circulerend IgA) komt voor in de bloedbaan. Deze
antilichamen beschermen de inwendige organen van het lichaam tegen infectieuze agentia die zich proberen te verspreiden via de bloedstroom.
Vaccins die in de spier worden geïnjecteerd – d.w.z. het inwendige van het lichaam – zullen alleen IgG en
circulerend IgA, niet secretoir IgA. Dergelijke antilichamen kunnen en zullen het slijmvlies niet effectief beschermen. (vertaald uit het Engels m.b.v. Google Translate)

Lees HIER het hele artikel (Engels)