Meest recente persberichten

Lees hier de laatste persberichten die BPOC2020 heeft vrijgegeven. Klik op het bericht om verder te lezen.

Persbericht 5 augustus 2021 - Sommatie stilleggen vaccinaties

Vandaag heeft de advocaat van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie middels een brief die ook aan het RIVM is gestuurd minister de Jonge gesommeerd de vaccinatiecampagne  stil te leggen

Persbericht 8 augustus 2021 - Uitnodiging ministerie van VWS

Naar aanleiding van de sommatie die onze advocaat aan minister de Jonge heeft gestuurd om binnen twee dagen de vaccinatiecampagne stil te leggen, zijn wij door het ministerie uitgenodigd om te komen praten. Wij gaan graag met minister de Jonge in gesprek. De gesprekken zullen aanstaande woensdag plaatsvinden.

 

16 juli 2021: Update presentatie politierapport

In overleg met de agenten is besloten om alsnog naar buiten te treden. Het gaat dan om de agenten zonder gezinnen. Klik op dit bericht om het volledige persbericht te bekijken en beluisteren.

 

 

 

Persbericht 11 augustus 2021

Vandaag heeft de BPOC2020 op uitnodiging van het ministerie van VWS een gesprek gehad op het ministerie van VWS in Den Haag met de directeur COVID-19 vaccinaties, de heer Victor Sannes en een vertegenwoordiging van de juridische afdeling van het ministerie van VWS. Lees verder>>>

Presentatie tussenrapport BPOC2020

Presentatie tussenrapport BPOC2020 aan de regering en tal van instanties.

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie presenteert haar tussenrapport op 2 maart aanstaande. Het zal fysiek en in persoon worden aangeboden aan de regering en tal van instanties zoals Jeugdzorg, KHN, RtailIn, FNV, CNV, Nationale Ombudsman etc.

Presentatie politierapport 10 juli

Op 7 juli jl. zijn wij als BPOC2020 geconfronteerd met meervoudige bedreigingen tegen het leven. Deze personen waren op de hoogte van ons privé adres, van de auto waarin wij rijden, en van de locatie waar de verklarende agenten naar buiten zouden treden op 10 juli a.s. 

Persbericht 9 augustus 2021

Vandaag ontvingen wij bericht van het ministerie van VWS dat wij in een conference-call kunnen spreken met de Directeur COVID-19-vaccinaties dhr. Victor Sannes. Dit is voor de BPOC2020 onaanvaardbaar. Lees verder>>>

Persbericht 10 augustus 2021

Naar aanleiding van onze sommatie aan het ministerie van VWS om alsnog in persoon op het ministerie te kunnen mogen praten, heeft het ministerie van VWS laten vallen dat de bijeenkomst digitaal moet zijn en ons alsnog uitgenodigd om fysiek in persoon op het ministerie te komen praten over de schorsing van de vaccinaties. Lees verder>>>

Mediaoptredens

13 juni 2021 – Het interview bij @blckbxnews van zondag 13 juni. Aanwezig: dhr. Wybren van Haga, dhr. Jeroen Pols, Ds. Pieter Kuit en Jade Kuit.

Onderwerp: overheidscensuur.

20 mei 2021 – The Trueman Show #26 met Pieter Kuit

3 maart 2021 – Interview met Pieter Kuit door Groot Nieuws radio

29 maart 2021 – Interview over politieverhoren

Pieter Kuit & Jade Kuit samen met Gideon van Meijeren, kamerlind voor FvD, aan tafel bij Tom Zwitser van Blue Tiger Studio. Samen gaan zij in gesprek over het politierapport en tal van andere onderwerpen. 

20 mei 2021 – Debat Ds. Pieter Kuit & Journalist Willem Groeneveld bij DVHN

1 maart 2021 –  Oprichters Pieter Kuit en Jade Kuit van de BPOC2020 geinterviewd door Flavio Pasquino van BLCKBX TV. Klik op de afbeelding  om het interview te bekijken.

4 april 2021 – Interview door BLCKBX TV met Pieter Kuit en Jade Kuit over het politiegeweld.

Op 9 juli 2021 werd het politierapport officieel gepresenteerd door Pieter en Jade Kuit bij Blue Tiger Studio, tevens de uitgever van het politierapport. Hier kunt u die presentatie terugkijken.

In de pers

Artikelen waarin de BPOC2020 wordt vermeld of waarin verwijzingen staan naar verhoren die door BPOC2020 zijn afgenomen.

Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie hoort politieagenten als getuigen

REGIO – Sinds oktober vorig jaar is er een burgeronderzoekscommissie naar het coronabeleid actief in Nederland, ze noemen zich de Buitenparlementaire Onderzoekcommissie 2020 (BPOC2020), ze doen onderzoek naar het door de overheid gevoerde coronabeleid. Initiatiefnemer Ds. Pedro Kuit: “De Tweede Kamer volgt zonder noemenswaardige tegenstand de maatschappij ontwrichtende maatregelen van dit kabinet, met de noodwet als voorlopig dieptepunt. Ik accepteer dat niet en daarom doen we nu zelf dit onderzoek.”

Politiegeweld in Nederland heeft ingrijpende gevolgen

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie van Pieter Kuit en zijn dochter Jade heeft inmiddels al meer dan vijftig agenten gehoord en de getuigen blijven binnenkomen. Meer dan twintig getuigenverklaringen zijn al gepubliceerd op de website van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie.

Enschedese huisarts met gewetensnood meldt verdacht overlijden na vaccinatie tegen corona

ENSCHEDE – De Enschedese huisarts Bart van Tienen vermoedt dat een 90-jarige patiënt van hem  is overleden als gevolg van het toedienen van het coronavaccin van Moderna. Hij meldde haar dood bij Lareb, het instituut voor medicijnbijwerkingen. Van Tienen voelt ‘gewetensnood’.

Hoorzitting met Edsard Ravelli van 11 april 2021 in het journaal op Curacao.

Laatste nieuws

Nieuwsflits 19 mei 2022

- Antwoord namens Staatssecretaris van Huffelen - Lees hier het antwoord. - Haatcampagne tegen Thierry Baudet en Davide Heijmans n.a.v. aankondiging zwangerschap