Toegangskaart Presentatie Vaccinatierapport BPOC2020

Op zaterdag 28 januari vanaf 10 uur zal de BPOC2020 haar Vaccinatierapport presenteren. Aan het rapport is lang gewerkt door meerdere artsen en virologen. De BPOC2020 is dan ook trots en verheugd dit rapport, waar velen al zo lang op wachten, eindelijk te kunnen presenteren.

Tijdens de presentatie zullen de samenstellers van het rapport aanwezig zijn. U heeft beperkt de kans om vragen te stellen. Er zal u een eenvoudige lunch worden aangeboden. Er is onbeperkt thee en koffie beschikbaar. 

Wanneer u aanwezig wilt zijn bij de presentatie kunt u onderstaand een toegangskaart kopen. Het bedrag  komt volledig ten goede aan de huur van de locatie en bijkomende kosten, zoals catering en beveiliging. Het adres van de locatie, in Den Haag, ontvangt u, uit veiligheidsoverwegingen, pas in de week voorafgaand aan de presentatie per email.

Vul uw naam- en adresgevevens nauwkeurig in. Uw naam dient overeen te komen met de naam op uw ID-bewijs. Wij vragen u uw ID-bewijs bij binnenkomst te tonen. U heeft uitsluitend toegang wanneer de naam die u invult bij de bestelling van de toegangskaart exact overeen komt met de naam op uw ID-bewijs. U hoeft alleen uw eerste naam in te vullen.

De toegangskaarten zijn uitverkocht!